Sunday, January 10, 2010

Crochet bottle holder

Pernah tak tengok orang bawa botol air dengan sarung kait macam ni?Ada,tapi tak ramai kan...yelah,sekarang kan ada botol tupperware yang dah ada sarungnya sekali.Oleh kerana nak mengekalkan seni crochet ni,saya pun kaitlah sarung botol air ni..Botol air nilah yang saya bawa pergi sekolah hari2.Esok,botol air saya akan pergi ke sekolah dengan baju baru! Ada bunga lagi you..ish,semangat pulak nak pergi sekolah esok ni...oklah,dah ngantuk ni,tapi nak tunggu siapa
menang Juara Lagu..he2

3 comments:

  1. awwww nicenyer.. wished i could crochet like this.. love the bottle holder and the colour is lovely..

    ReplyDelete
  2. wahh sangat-sangat cumill dan sangat-sangat bminat...
    hehe trima tmpahan tak? serius ni beb

    ReplyDelete
  3. mybotang; of course you can!it's so simple and easy to make..

    erinsz; haha!serius ke nk tempah ni?actually buat untuk saje2 je.tp kalau ada yang brminat utk order apa salahnya..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews