Saturday, November 14, 2009

Pemegang periuk

Lepas beli mesin jahit tu,saya dah tak sabar-sabar lagi nak hasilkan sesuatu.So, terhasil lah pemegang periuk tampal cantum ni.Saya gunakan kain-kain perca lebihan yang saya jahit selimut dulu tu.Sambil-sambil nak test mesin jahit baru,saya buatlah pemegang periuk ni.Lagipun projek ni simple dan senang je nak buat.Okay,tengoklah hasil pertama saya selepas dh ada mesin jahit.





4 comments:

  1. wah! hasil patchwork yang menarik...

    ReplyDelete
  2. tq Hema..patchwork ni saya buat masa baru2 dapat mesin jahit..seronok sgt dapat mesin jahit terus buat potholder ni..he2

    ReplyDelete
  3. lia..buatla tutorial pasal nk buat benda alahnie...saya nk cuba jugaklah walaupun dgn jahit guna tgn....huuhhu

    ReplyDelete
  4. shafida,dh lama sy buat benda ni...projek pertama lepas dpt mesin jahit...masa tu excited sgt2,main hentam je sebenarnya...nasib baik jadi...insyaAllah ada masa terluang nt sy cuba buat tutorial utk benda alah ni ye...:))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews