Sunday, January 17, 2010

Three tiered dress

Hai,entry kali ni saya nak tunjukkan dress terbaru yang saya jahit untuk Aleesya.Sejak buka sekolah baru2 ni,saya tak usik2 lagi mesin jahit tu.Busy tak abis2.Sekarang dah ada masa sikit,sempatlah saya buatkan dress untuk Aleesya.Saya jahit dress ni tak pakai pattern pun.Main jahit je...hasilnya,dress ni agak besar sikit dengan Aleesya.Tapi takpelah,boleh pakai lama sikit,kan?Dan,part yang paling best masa nak menyiapkan dress ni adalah......masa nak jahit tag! hehe...seronok dah boleh letak label sendiri.Tengok la ni...

4 comments:

  1. salam..
    baju utk children je ke??
    utk women2 x dek ke??

    ReplyDelete
  2. a'ah.buat dress je sekarang ni.nk buat jg utk women tp tkde masa lg la..

    ReplyDelete
  3. eeeee cutenya....saya minat wat dress...
    camne ya nak dptkan label tu ya....

    ReplyDelete
  4. thanks rania..sy tempah label tu kat izue.cuba tgk entry sebelum ni.sy ada letakkan link kalau sape2 berminat nak tempah juga label macam ni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews