Friday, April 08, 2011

me in kosmo...(^_^)

Ok, guys...inilah cerita gembira yang saya nak bagitau semalam tu....cerita yang membuatkan saya tersengih hingga ke telinga...heheh...malulah nak cite panjang2...kalau nak tahu lebih lanjut boleh klik kat kosmo online ni.Takpun baca je kat bawah ni ye, kosmo 04/04/2011...:))
tq farhana yang sudi menemubual saya untuk menyiarkan rencana ni...;)

15 comments:

  1. Wah!! Congrats, lia! Akak pulak yg bangga utk lia! Fikirkan apa berita gembira tu! Salahlah akak ni...Lupa pulak akak lia ni dr Pahang. Maybe one day, kita boleh jumpa!

    ReplyDelete
  2. Salam Rosmalia,
    Wah Cikgu Ros masuk akhbar, tahniah! Puan Fizan (Fizan Sew Addict) dah inform hari tu, dan Kak Ayza dah baca kat Kosmo online. Thanks Ros for mentioning BenangKait.Com! Hasil kerja Rose mmg superb! Thumbs up!

    ReplyDelete
  3. owh congratz kak..semoga lebey success lagi ^ o ^

    ReplyDelete
  4. tq kak aisyah!!apa yg akak fikir tu agaknya ye?hehe...
    sy pun sama ,teringin nk jumpa akak..mybe one day kan?insyaAllah...:)

    thanks kak Ayza..saja mention benangkait.com,promote sikit..he2,lgpun servis akak memang best!

    thanks amani & sewlove!! sayang u olls!

    ReplyDelete
  5. Tahniah kak Lia :) Semoga sentiasa dimurahkan rezeki oleh Allah ..

    ReplyDelete
  6. tahniah lia... Lia dulu kat UKM ambik couse apa? Rsnya kita satu batch.

    ReplyDelete
  7. thanks halidza..eh,mcmana tahu sy dulu UKM?he2..sy dulu FST,course oleokimia...batch 2000-2003

    ReplyDelete
  8. kat fb awak.. sama le kita sy couse ekonomi. sy konvo ogos 2004.fist2 masuk ukm sy duk kat kolej keris mas.

    ReplyDelete
  9. Ya Allah..halidza, samalah kita...sy pun duk kt kolej keris mas juga!mungkin kita dh pernah jumpa kot..tp xperasan kan?

    ReplyDelete
  10. hahhahha jejak kasih le nampak kita ni. mesti pernah jumpa punya. ms tunggu bas, kat cafe. sy dr dulu nk tanya tp tak tertnya..

    ReplyDelete
  11. Tahniah Lia...dah lama akak tak baca blog sapa2.

    ReplyDelete
  12. tahniah lia! ... tumpang happy nih... :D

    ReplyDelete
  13. tq ainaa..jom kita happy2 ye..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews