Friday, January 08, 2010

YoYo hair clip

Kali ni saya buat hair clip lagi,Tapi bukan felt ye..hair clip ni saya gunakan teknik yoyo.Senang je nak membuatnya.Bunga yoyo ni memang cute.Kalau orang dulu2 kan,diaorang gunakan perca kain untuk buat bunga yoyo ni.Buat banyak2,lepas tu cantumkan..jadilah alas meja ke,alas tv ke,apa2 jelah..Tapi perlukan kerajinan lah nak siapkan yoyo ni banyak2..untuk mereka2 yang tak ada kerajinan macam tu,boleh lah buat 2 bijik je,pastu buat hair clip macam ni ha...dah siap!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews