Wednesday, January 13, 2010

Dah ada label sendiri...:D

Alhamdulillah...akhirnya sampai juga fabric label ni kat tangan saya.Baru je sampai petang tadi.Heee...seronok! Fabric label ni saya order dari izue.Saje suka2 nak buat label sendiri.Nanti kalau saya jahit baju kurung ke,dress Aleesya ke,apa2 jelah, boleh la letak label ni..Baru rasa kembang sikit.wahaha...
Haa,kalau u all nak tau,label ni my luvly hubby yang tolong design kan.Nice n simple.Tengok lah...Minat ke? Nak buat jugak?kalau anda nak buat juga,boleh la klik kat sini.

5 comments:

  1. kalau nk kembang byk pun bole kot. hihi.
    suka jugak dgn design label u. simple je. tapi menarik. lebih2 lagi 3 ketul munga penyeri tu.

    ReplyDelete
  2. bestnya ada lebel. teringin nk buat lama dah. tapi tak terbuat-buat sampai sekarang..

    ReplyDelete
  3. very nice. D pun dah ada label sendiri order tpt sama. Congrats!

    ReplyDelete
  4. izue; tq.label yg cantik n service yg baik..

    dura; meh le buat jugak.bleh letak kt baju anak2.special handmade tu..

    dodiemohd; oo,order dgn izue jg ye..nice kan?

    ReplyDelete
  5. salam, nak tau rege label yg u tempah ni leh?saye shoutbox price kt izue tp no response...hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews