Wednesday, January 06, 2010

Strawberry fridge magnet

Felt lagi!yei!hari ni dapat kain felt dari mscraft pulak.Tip top betul la service dari mscraft ni...semalam bayar,hari ni terus dapat.ok,thanks ye cik kema...
Dah macam2 kaler felt saya ada.Sekarang tengah giler felt pulak.Dalam kepala ni macam2 nak buat..Orang lain dah lama buat,kita baru je nak stat.Takpelah,macam William Shakespeare cakap, "To climb steep hills, requires slow pace at first.."hehe..betul tak?Ni lah kain felt yang saya order dari mscraft tu..
Dan inilah hasilnya....
strawberry fridge magnet.dah jadi hiasan dah kat peti ais kat dapur tu..
Ada yang berminat ke?hehe..bleh la email saya ye..;-)

3 comments:

  1. kreatih gak wat magnet kat friged tue...aqilah selalu capai2 magnet ibu dier...huhu...satu hari nanti saya akan cuba wat mcm akak...

    ReplyDelete
  2. mama aqilah,ni first attempt saya buat fridge magnet ni..simple je tu.cubalah buat satu,nt bleh kita share projek masing2

    ReplyDelete
  3. Lia,

    mana nak beli magnet kalau nak wat fridge magnet???:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews