Friday, January 01, 2010

Recycle your jeans - Part I

Yes!Recycle your jeans...
Handphone case yang dibuat daripada seluar jeans ni saya nak hadiahkan pada adik saya (nama manja dia kalau dalam famili ;koktang) yang sedang berkursus di Kuantan. Dia yang request saya minta buatkan something untuk dia.Cari2 idea, akhirnya nilah hasilnya...saya ni sebenarnya takut nak jahit benda2 yang berzip ni..(zippersphobia:-P hehe..).tapi try jugaklah..sebab tu saya tak snap gambar sebelah dalam(comot sangat!)

(saya gunakan lebihan kain jeans yang saya jahit skirt Aleesya dulu)

2 comments:

  1. very cute dear.. nice try..

    buat lah byk2.. boleh bg hadiah kat sy 1..hihi

    ReplyDelete
  2. liyana,actually idea nak buat handphone case ni diinspirasikan dari blog liyana..thanks a lot!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews