Thursday, January 07, 2010

Jom breakfast!

Emm...sedap tak menu breakfast saya ni?Ada carrot rebus,telur mata dan sekeping biskut oreo!Jom la breakfast...
Kalau nak tahu,ni lah hasil karya saya yang terkini menggunakan kain felt ni..kan dah kata,saya tengah crazy felt sekarang ni..he2.so,terpaksa lah asyik keluar entry pasal felt je...okla,saya dah lapar ni,makan dulu ye..

2 comments:

  1. awwww so nice.. ni Aleesya yg main ker mama nyer yg lebih excited?? hheehe keep it up..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews