Wednesday, January 27, 2010

Delicate fingers giveaway

Malam ni tetiba je mood nak join giveaway datang plak dah.Mungkin kerana terpandang hadiahnya yang sungguh comel.Walaupun hakikatnya tak pernah menang pun!! huhu...takpelah nak memeriahkan majlis.Kali ni saya join giveaway dari Aimila.Nak tahu syarat2nya? klik sini.Tuan punya blog ni akan pilih sendiri pemenang secara manual dan 3 pemenang bertuah akan dipilih (harap2 kali ni saya la yang terpilih tu..) Hadiahnya, beg yang comel macam kat bawah ni.........

cute kan beg2 ni?jom la join.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews