Friday, February 05, 2010

Dress Dahlia Aleesya

Hi, minggu ni saya rasa sungguh lah tak produktif..dalam kepala ni macam2 nak buat.Tapi semuanya hanyalah impian semata-mata..
Kerja kat sekolah tu yang tak pernah abis (makin bertambah adalah...), ditambah pulak dengan kesihatan saya ni yang tak berapa ok.Mula2 demam,pastu selsema,pastu batuk pulak..uhuk..uhuk..ha, ni pun tengah batuk lagi nih..
Dress ni sebenarnya saya dah siapkan minggu lepas lagi,tapi tak sempat nak dientrykan.Mulanya saya plan nak join Jom Jahit dari TiniHani.Tengah2 dok blogwalking mencari tutorial,terjumpalah dengan tutorial "dress ala dahlia" dari maya. Alahai,comelnya.....teringin plak nak buat.
So,saya pun postpone dulu Jom Jahit dan terus jahit dress ni.Kali ni saya puas hati sangat dengan hasilnya sebab saiznya betul2 kena dengan Aleesya (tapi sori tak sempat nak snap pic model menggayakan dress ni sebab tak larat nak kejar model ituuu..aktif bangat!!)

2 comments:

  1. Cantik ler dress dahlia nih..huh ada anak pompuan leh ler tempah ng mamaleesya nih

    ReplyDelete
  2. ija,tq.tkpe,kalau ada rezeki,nt anak yg kedua pompuan pulak.bleh lah tempah dress ni.hihi..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews