Tuesday, November 01, 2011

sWEET pINK bABY SuNHaT

 Hai...kata semangat nak berblog, tp xupdate2 jugak blog....ish..ish...ish...:P
Oklah, hari ni nak update dah...ini yang terbaru la ni ye...tempahan dari zuriani, salah seorang cikgu sekolah saya..comel kan warna pink ni?sebab tu lah saya namakan topi ni sweet pink baby sunhat...
Simple je kan?harap2 zuriani gembira dengan design topi ni ye...
Opps, sebelum terlupa. saya nak maklumkan kepada semua yang saya dah pun menukar nama blog mamaleesya@home  kepada
" ~ My Craft Garden~ "
dan bersempena dengan penukaran nama blog ni, ada sesuatu yang istimewa yang akan berlaku...apa ye? tungggguuuu....;)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews