Saturday, November 26, 2011

Gila mengait

Entry kali ni saya tujukan khas untuk anda yang suka sangat mengait a.k.a gila mengait...hehe....saya? rasanya saya belum sampai tahap 'gila' lagi kalau nak dibandingkan dengan gambar2 yang saya google ni...jom tengok!

hehe...ada berani? tak makan tak minum lah rasanya kalau nak balut semua benda macam ni...:))
yang ni pulak stesen minyak yang dah macam muzium mengait pulak saya tengok....hihi
haa...kalau macam ni agak2 pernah nampak tak kat Malaysia? kalau nak kereta anda jadi perhatian, cubalah buat macam ni ye.........
"Emm, abang.........agak2 kalau kita kaitkan sarung macam ni kat kereta gen2 abang tu, cute tak?" hahaha.........:D

Mr abah cakap jangan nak memandai2........balut tayar macam ni pun dia tak sanggup! huhu.....

tengok bas ni........ceria je kan....warna-warni.....
ni pulak, doily bentuk ketam ke....ketam bentuk doily? huh.....konfius...konfius.....
Apapun...semua ni menunjukkan kreativiti masing2 kan....terpulang lah pada anda nak kait apa pun, yang penting  kita HAPPY! 
tapi dalam2 dok gila mengait tu janganlah sampai terkait diri sendiri pulak ye.....
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
macam ni......
hehehehe.....

7 comments:

  1. cantik.. :) akak, macam mana eh kite nak lekatkan benda yg kita da kaitkan tu kat benda lain..? pakai glue gun ke kak..?

    ReplyDelete
  2. azlin,biasanya kalau kita nak lekatkan bunga yg dh kita kait tu pada topi cthnya,kita jahitkan je guna benang yg sama..tapi kalau nk buat hairclip,akak guna glue gun je...

    ReplyDelete
  3. hehehehe...gmbr penaik semangat..

    ReplyDelete
  4. zaza...ni gila2 punya mengait nih...hihi

    ReplyDelete
  5. Gambar rumah yang ada banyak benda kait tu nampak sungguh cozy. ^_^

    ReplyDelete
  6. a'ah yati...semua benda nk dibalut...agak2nya, perabot,brg letrik semua pun habis di'cozy'kan jugak kot....hik2...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews