Tuesday, November 22, 2011

Nak tupperware free?

sekadar gambar hiasan - google
 Wah...bangun pagi ni rasa ceria je....kenapa ye? sebab semalam Malaysia menang pingat emas bolasepak sukan Sea menentang indon.....hehe....aci tak kalau saya nak ceria2 pagi ni? :D
Dan bertambah2 lagi cerianya bila tengah2 blogwalking tadi ternampak satu giveaway dari Shikin, nak bagi tupperware free! heheh...baik hati sungguh shikin ni....saya ni bukan boleh tengok perkataan "tupperware".....terus teruja, tambah pulak ada perkataan "free" pulak kat belakang tu....hoho....terus rasa nak melompat....ahaksss....;) tapi hadiahnya bukan lah gambar kat atas tu ye...yang tu gambar hiasan je...:)

Oraitt,  kalau anda rasa nak join jugak GA ni bolehlah melawat sendiri ke blog cik shikin kat SINI....(tak nak join pun takpe, cerah lah sikit peluang saya untuk menang!....hehe....gurau je shikin ye...)
Tarikh tutup : 30 November 2011

3 comments:

  1. Alahai bg lia jela menang sbb syarat dia xleh ahli tupperware saya baru je jd ahli...baru nak cuba.hahahhaha

    ReplyDelete
  2. Nurulaisycraft; hihi...takpelah, bg peluang kt sy jelah ye...:)

    ReplyDelete
  3. salam singgah & salam kenalan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews