Thursday, November 17, 2011

Our 4th Wedding Anniversary....

gambar dari google
Hari ni 17/11/2011.......ni  tarikh keramat ni....tarikh kami disatukan sebagai suami dan isteri, tarikh kami mula berkongsi suka dan duka.....hehe...feeling la pulak rasa......:)
Hari ni genaplah 4 tahun perkahwinan kami...masih baru sebenarnya....masih lagi nak mengenali hati budi orang kata....he2....walaupun baru, tapi sepanjang 4 tahun kami bersama, inilah saat yang saya rasakan paling indah dalam hidup saya!
Pagi tadi rasa terharu sangat bila my hubby post lagu ni kat wall FB saya....jom kita hayati lagu ni ye.......

Terima kasih sebab sudi menjadi teman hidup saya yang paling setia dan dengan sabarnya melayan kerenah saya....hihi.....terima kasih dan sayang abang selamanya......:))
I love u soooooo much!
Opps, sebelum saya terlupa, sempena anniversary kami yang ke-4 ni, saya nak melancarkan satu giveaway yang istimewa khas untuk anda....tunggu malam nanti ye....:)

5 comments:

  1. Congratulation on your 4th anniversary..:)semoga berpanjangan ke akhir hayat..

    ReplyDelete
  2. epi enniversary my old fren..=) wish u hepi sokmo wt family

    ReplyDelete
  3. Happy anniversary to Lia dan husband. Semoga terus kekal bahagia hingga ke syurga. Amin.
    Anniversary present? Telenovela almari bahagian 3 mungkin? Hehhe... gurau je ya. :)

    ReplyDelete
  4. Congrats & Happy anniversary kpd lia & hubby! Semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat :) Giveaway?? bestnye!!

    ReplyDelete
  5. tq ladies for the best wishes!

    yati;bagus jugak idea tu ye...tapi nak kena ada sesi pujuk-memujuk dulu baru dapat kot...hehe

    kak aisyah; jgn lupa join nt ye....:))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews