Saturday, November 19, 2011

Pinky baby hat and booties

Sambil2 mata ni menjeling perlawanan separuh akhir bolasepak Sukan Sea, Malaysia vs Myanmar....sambil2 tu juga jari2 ni sibuk nak menaip entry terbaru........tiba2....GOL!!!....hehe....gol pertama dari Malaysia!
Ok, sambung balik....kali ni saya nak tunjukkan baby set tempahan dari Ainiyah untuk anak ketiganya, baby alia...
Inilah dia, pinky hat dan pinky booties untuk baby girl....
gabungan pink dan purple....
simple booties....
tq ainiyah untuktempahan kali ni....:)

Yeay!!! Akhirnya Malaysia menang! 1-0, seterusnya melayakkan Malaysia ke perlawanan akhir nanti! :D (amboih...ayat pun dah macam pengulas sukan...he2)

Ok, setakat ni dulu entry saya kali ni. Sorilah kalau nampak macam tak berapa fokus je ye, sebab saya terpaksa melebihkan fokus pada perlawanan bolasepak kat tv ni...haha.......:))

5 comments:

  1. Lia

    Lindos , lindos os seus trabalhos.
    As cores escolhidas são fantásticas!
    Agradeço a sua visita e dos Açores vai o meu abraço
    Nélia

    ReplyDelete
  2. cute nye!!!

    *alaaa garuda pun menang gak..nampak gaya harimau muda jumpa garuda lg sekali

    ReplyDelete
  3. Nelia; Muito obrigado!!{hugs}

    tq eli!tak sabar nak tgk harimau muda baham garuda lagi sekali malam ni!he2...:D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews