Friday, December 25, 2015

Baby boy set dan headband

Tadi  masa dok belek2 gambar kat laptop, ternampak pulak gambar crochet baby set dan headband ni....
Tempahan dari Umi Adriana....teman fb saya....tapi dah tak ingat bila saya kait tempahan ni....hujung tahun lepas kot ke awal tahun ni......tak kira lah bila2 pun, yang penting ni cerita lama tapi baru nak update kat blog.....huhu...

Sebelum ni Umi Adriana dah pernah tempah headband untuk anak sulungnya dengan saya.....bila dah dapat baby boy ni dia tempah lah kasut baby pulak....jom tengok..


2 set semuanya.......1 set topi dan kasut warna coklat dan 1 set lagi warna biru muda...headband tu pulak untuk anak dara yang sulung....

 yang ni kasut jenis cross strap....

 yang ni kasut jenis loafers....

headband ni pulak pulak pattern kegemaran saya, bunga kembang setaman......hehe

Agak lama jugaklah umi ni menunggu saya siapkan tempahan dia.....nasib baik lah dapat customer jenis penyabar.....hihi....:)

Oklah, lega rasa bila jumpa gambar ni dan dah berjaya pun update kat blog.....
Sampai sini dulu, happy weekend untuk semua...........eh, beberapa hari lagi dah nak masuk tahun baru kan?jom listkan azam tahun baru kita.... (ataupun forward kan aje azam yang tahun lepas tu........ahaks)

Babai semua!! :))

2 comments:

  1. eii cantik dan comel2 nye kasut2 tu.. yang set loafer dan topi tu simple tapi betul2 comel ^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews