Friday, October 28, 2011

Entry H.A.P.P.Y :)

 Selamat pagi semua! Apa mood anda hari ni ye?sedih?gembira?bahagia?boring?hehe....mood saya? 
HAPPY!! 
 Yeay! kenapa HAPPY pulak ni....saja, suka2...HAPPY la sebab hari ni kan hari jumaat, esok cuti! lalalalalalala....
Walaupun ada banyak sekolah yang bercuti (cuti berganti) hari ni, tapi takpe saya tak jeles pun....sebab saya tak payah ganti sekolah hari sabtu nanti....

Lagi satu reason kenapa saya nak HAPPY hari ni sebab dah dekat 2 minggu saya bermuram durja tak dapat nak berblog...huhuhu...

Blog saya kan diserang virus malware yang tak berhati perut tu! dalam masa blog saya yang bermasalah tu, lepas seorang, seorang follower saya berkurang...yelah, siapa yang nak follow blog yang bervirus kan?sedih kan?dari 228 orang, sekarang dah tinggal 221....viewer blog pun menurun dengan mendadaknya....:(
nak mengait pun jadi tak ada mood! emm, takpelah, ni semua cobaaaaan......

So, sekarang saya kenalah HAPPY supaya saya dapat bercrochet semula dan share dengan anda semua hasil2 kaitan saya tu...opps, sebelum terlupa, saya nak bagitau ni, yang blog address saya dah berubah ye, cuma tambah "s" dibelakang, menjadi....
http://mamaleesyas.blogspot.com/
Kepada siapa2 yang dah delete saya dari bloglist mereka, jangan lah serik nak berkawan semula dengan saya ye,ye......hehe....kita kawan kan?:))
Ok, jumpa lagi di episod akan datang! sebelum berpisah, terimalah lagu HAPPY ni dari saya....;)

" Lebih baik cinta daripada benci..
lebih baik setia dari iri hati…
menyanyi dan menari sesuka hati…
janji kita..
Happy!! "
:)

4 comments:

  1. I'm happy for you, too, lia! Tk sabar nk tgk projek2 lia :)

    ReplyDelete
  2. tq kak aisyah! itulah, rasa down sekejap bila blog kena virus...nasib baik dh ok...:)

    ReplyDelete
  3. wah.. nama baru ek..
    header memang baru.. :)

    ReplyDelete
  4. zila; terpaksa tukar nama baru sb yg lama dh kena virus!huhu...sedih sebenarnya ni...tp terpaksalah membina hidup baru...hahaha...:P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews