Thursday, November 10, 2011

Comei Crochet booties

 Malam ni saya nak share satu lagi tempahan sebelum raya puasa dulu....heheh...crochet booties tempahan dari norhafizah...2 pasang booties yang sama kaler dan pattern, sebab norhafizah tempah booties ni satu untuk anaknya dan satu lagi untuk anak kawan dia...
Design booties ni simple je dengan kaler yang natural......harap2 norhafizah gembira dengan tempahan kali ni...tq so much!! walaupun agak terlambat saya ber'entry'...takpelah ye....;)
Oraitt,saya tak ada idea lah nak pot-pet-pot-pet malam ni.....so, i have to stop now....:)
Emmm, agak2 bila saya nk umum a.k.a melancarkan berita gembira untuk semua pembaca2 blog saya ni ye? Sabar ye.....minggu depan la kot....sebab minggu depan ada special day untuk saya....hihihi....:))
babai!gudnite semua!!

4 comments:

  1. tq kak aisyah!he2...label lama tu akak..jarang guna..tp skrg dh tukar nama blog,sayang pulak label lama tu byk...guna jelah...

    ReplyDelete
  2. Memang comei tomei.. alahai.. geramnya... :)

    ReplyDelete
  3. hehe...thanks zila!apa2 yg berkaitan dgn baby ni mesti comei kan?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews