Sunday, November 13, 2011

Two Lovely Sunhat

 Hi everyone! Happy Sunday!
Di pagi yang ceria ni, jomla kita buat aktiviti yang ceria2 jugak ye....semoga hari cuti kita ni bertambah2 lah ceria hendaknya....hehe

So, saya pun nak tunjukkan kepada anda semua sepasang topi yang comel dan ceria tempahan dari kak aini. Yang ni pun sama jugak, tempahan untuk hari raya puasa tetapi telah ditunda ke hari raya haji....huhu...sori la banyak2 kak aini ye...maaf zahir dan batin....heee...;)
headband ni free gift untuk baby ye....
Alhamdulillah...sepasang topi comel dan headband ni dah pun selamat sampai ke tangan empunya diri....harap2 kedua2 princess kak aini suka dengan topi mereka ni ye...tq so much!

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews