Sunday, November 28, 2010

Crochet colourful tissue cover

Tadaa....akhirnya sampai jugak entry saya yang ke-100 ni...ada giveaway ke?hehe....sorilah ye,tak berkesempatan lagi lah nak buat...tunggu entry yang ke-200 nanti lah, boleh?huhu...bila la tu agaknya...
Ok,sebenarnya pagi ni kami tengah bersiap2 nak balik kampung di Kedah..tapi biasalah mamaleesya  ni,sempat lagi curi2 masa buat entry...hihi
Kali ni saya nak share crochet tissue cover yang dah saya siapkan minggu lepas lagi sebenarnya...tempahan dari Azreen Farhana. Alhamdulillah....azreen pun dah dapat sarung kotak tisu ni, dan harap2 azreen suka dengan warna2 pilihan hatinya ni...azreen yang pilih nak kaler pink dan ada crochet flower kat atas tu...



Oklah, nampaknya setakat ni jelah entry kali ni, nak pi siap2 nak balik kampung....hohoho....balik kampung!
Babai semua!!!:))

15 comments:

  1. kombinasi warna yg menark. warna warni. Baru ingat nak buat kotak tisu lepas nie.. sekadar angan2 aje kot saya nie.

    ReplyDelete
  2. cantik la...i like! belum ada kesempatan lg nak crochet tissue cover...huhu..

    ReplyDelete
  3. halizda & nonie; thanks..saya pun kait ni orang punya,yg sendiri punya xtahulah bila baru bleh buat...hehe..

    ReplyDelete
  4. tue biasalah. mcm tukang jahit, baju sendiri malam raya baru siap jahit.

    ReplyDelete
  5. mum sya pun suka kait2 ni...:)
    nice :)

    ReplyDelete
  6. lia cantik la tissue box cover tu.nak buat jugak! hehehe

    ReplyDelete
  7. aresaliyana;untung la liyana ada mum yg pandai mengait ye...

    liza;thnks liza...jom la kait jugak..nt tempek kat blog ye...hihi

    ReplyDelete
  8. Nice colors,lia! Akak suka tgk ropol2 tu! Tiru,boleh??

    ReplyDelete
  9. kak aisyah,hehe...tiru jelah..nanti boleh tengok akak punya!:)

    ReplyDelete
  10. Monique; tq!!:))
    aida; heheh...mai la cuci mata selalu ye...

    ReplyDelete
  11. salam lia. customer akak order cover sebijik mcm lia punya. minta izin copy ek.

    ReplyDelete
  12. kak liza, silalah..tak kisah, nt bleh tgk version akak punya plak ye..he2

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews