Tuesday, June 21, 2011

Blue earflap hat for little boy

 Earflap hat kali ni ditempah oleh nanee untuk anaknya, baby boy...biasalah, kalau baby boy, kaler biru la yang nampak sweet kan....insyaAllah, esok topi ni akan dipos kepada pemiliknya...
Ermm, nampaknya malam ni penyakit M saya tu masih ada lagi lah sikit2...huhu.....;)
So, kita layan gambar jelah ye..

8 comments:

  1. Blue colour is sweet :) kak Lia.. Love your hat!

    ReplyDelete
  2. lovely blue hat dear!!!! cantekkkkkkkkk

    ReplyDelete
  3. akak...
    suka.....nanti sy upload gambar firas pakai topi ni ya :)
    cun! thanks akak...:))
    -nanee

    ReplyDelete
  4. tq ladies! :D

    nanee, upload lah cepat2...xsabar nk tgk ni..he2

    ReplyDelete
  5. akak, sy ada link blog kak dgn blog saya..firas pakai topi crochet..longgar lagi sbb firas baru 4bulan kak.. :))
    tp, sy mmg nak besar2 pun sbb blh pakai lama :))
    tq kak

    ReplyDelete
  6. nanee, akak dh baca entry firas pakai topi tu..cute!tq nanee!he2..besar sikit takpe,boleh pakai lama sikit kan...

    ReplyDelete
  7. ade buat lg tak? nk tempah .. susah betui nk cr topi utk baby lelaki nierk ..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews