Tuesday, December 15, 2009

Crochet hair clip

Ok tak hair clip ni?Saja cuba2 buat.Hair clip ni saya recycle daripada hair clip Aleesya yang dah patah bunganya..Saya pun ambil benang kait dan cuba kait bentuk bunga.Kira jadi la bentuk bunga ni kan..Then,ambik manik mutiara dan jahitkan kat tengah2 bunga tu.Lastly,lekatkan pada hair clip dengan menggunakan hot glue.Ok,dah jadi.Boleh la Aleesya melaram dengan hair clip baru dia lepas ni..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews