Monday, December 28, 2009

Dapat anak sedara baru

Semalam saya ke Hospital Selayang melawat anak sedara baru.Alhamdulillah,kaklong saya selamat melahirkan bayi perempuan yang comel dengan berat 3.34 kg.Ni adalah anak kaklong yang ketiga.Dan ketiga-tiganya adalah perempuan!hehe..tapi baby ni tak diberi nama lagi.mak
dan abah dia tengah fikir lagi kot..nak tengok gambar baby ke? nanti laa,tengok la gambar model 2 orang ni dulu...
Yang ni gambar mamaleesya dan baby besar tengah bergaya kat depan kereta sebelum bertolak(he2..sempat lagi tu!)abahnya lah yang kena paksa ambik gambar ni.cayang abah!!


haa,yang ni barulah gambar baby,tido jer...umur baru je beberapa jam ni


dan yang ni pulak gambar baby dengan kakak2nya...sarah (yang besar) dan zulaikha(mestilah yang kecik sikit tu..;-)

Dah abis waktu melawat,kami pun balik ke Rawang (rumah kaklong) untuk berehat dan tido.Tapi malam tu kami plan tak nak tido,sebab nak pegi jalan2 ke uptown!Yelah sekali sekala datang ke sini,nak la juga pegi jalan2 menghirup udara kota.Cewah!
So malamnya tu dalam pukul 10.30 kami pun keluar lah nak pegi uptown.Wow,happening sangat2.Nak tau tak kami beli apa kat sana?

Emm,esok jela citer ye?sebab dah ngantuk ni,nak ganti tido yang semalam tak cukup.ok,tunggu sambungan dalam entry yang seterusnya ye..gudnite!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews