Monday, December 14, 2009

1st time join giveaway!

Ni 1st time saya join giveaway.Lepas tengok handmade card yang dibuat oleh Nasuha,tergerak plak hati ni nak join giveaway ni.Sebab hadiah yang ditawarkan pun sweet sangat..nak tahu hadiahnya?Tengok la kt bawah ni.Sweet tak?Comei sangat kad yang ada cupcake tu kan...

Dan dalam banyak2 kad yang Nasuha buat tu,yang ni saya paling suka...


Sebab kad ni kaler PINK!!hehe...

So kalau anda nak join juga boleh la tengok kat sini (http://nasuha-chua.blogspot.com)

1 comment:

  1. salam kak.
    terima kasih sebab sudi join giveaway saya. nantikan keputusannya 25 disember ni ya. terima kasih sekali lagi =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews