Friday, December 25, 2009

Fabric giveaway dari Sew Rectro Chic!

Siapa yang tak nak kain2 yang cantik macam ni..sebab tu lah saya nak join giveaway dari Zura Sew Rectro Chic! 5 jenis kain cotton ni akan diberi sebagai hadiah kepada pemenang yang bertuah.Ish,kalau lah saya menang,macam2 saya nak buat,nak buat patchwork,quilt,sarung bantal,beg,pencil case,dress Aleesya,buat itu,buat ini...eh,eh,ada masa ke ni?;-p

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews