Sunday, October 31, 2010

My W.I.P

Apa khabar semua?Semoga semua ceria di hari minggu yang indah ni...terutamanya penyokong2 setia Red Warriors yang berjaya menjulang Piala Malaysia malam tadi...hehe...saya berkecuali ye...kelate bukan, nogori sembilan pun bukan...saje, kena la ambik tahu sikit2 perkembangan sukan kat negara kita ni kan....
 Hari  ni tak ada projek baru pun, just nak share dengan anda semua sebahagian daripada aktiviti w.i.p saya ni...sekarang ni tengah sibuk nak menyiapkan headband2 tempahan customer. Ada yang ditempah oleh cikgu2 sekolah, kawan lama, saudara-mara dan jugak customer2 yang lain. Sebenarnya saya sekarang cukup risau nak menyiapkan tempahan2 ni semua. Yelah, sekolah cuma tinggal 2 minggu je lagi. Kalau boleh sebelum cuti ni saya nak bereskan semua tempahan cikgu2 sekolah saya ni..tambahan pulak, hujung2 sekolah ni, kerja kat sekolah pun dah bertimbun2. Dengan nak marking papernya, buku rekod pelajar, fail peribadi...macam2 lagi lah..so,saya harap sangat2 customer2 yang saya sayangi sekalian dapat bersabar dan memahami situasi saya sekarang ye...huhu

Tak sabar rasanya nak tunggu cuti sekolah..boleh la saya tumpu sepenuhnya kat aktiviti mengait dan menjahit saya ni....;)

4 comments:

  1. takper lah cikgu.. rezeki tuh.. kalu x dan leh pass ker saya lak...he he..saya pun dah start ambik order nih...

    ReplyDelete
  2. Insyaallah leh siap tu lia ....kekadang tu hati nak buat cepat kan..tapi tangan tak cukup cepat heheh.luv those colours !

    ReplyDelete
  3. eda, betul tu, rezeki jgn ditolak kan..betul ke nk jd asisten sy ni?he2...;)

    kak fidah,tq bagi semangat kat saya..itulah,ikutkan hati mcm2 nak buat,tapi tgn ni tak mampu nk buat semua..:))

    ReplyDelete
  4. leh per salahnyer... stakat headband n kasut baby tuh leh.. topi, beanie and kopiah xleh lagi.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews