Tuesday, October 05, 2010

Keychain for loving couple ;-)


Lepas saya siapkan keychain yang semalam tu,ada pulak la customer yang berminat dengan kerja tangan saya ni...tapi dia minta saya buatkan 2 keychain yang sama, yelah..satu untuk dia, dan satu lagi untuk ehem..ehem....girlfren dia lah...heheh.Keychain ni memang saya buatkan sama je dua2.Tengok tajuk kat atas tu, kan keychain untuk loving couple...mestilah sehati sejiwa kan?Oklah,harap customer saya ni happy dengan keychain ni ye...:))

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews