Monday, October 18, 2010

Crochet beanie untuk Awis

 Projek mengait saya yang terkini.....inilah dia, crochet beanie kaler coklat...Beanie ni ditempah oleh Ija untuk anaknya Awis. Kaler coklat ni saya yang pilih, sebab ibunya tak nak warna pink, putih atau merah. So,agak2nya boleh la kot warna ni ek...he2..beanie ni saya kaitkan guna teknik shell dan hdc (half double crochet), dan untuk hiasan pulak saya letak satu crochet flower yang besar dan leaves applique...oklah, tak nak cerita panjang2, jom kita tengok beanie untuk Awis ni...
 Ok, model mama....come here...tolong pakai ni jap....:)
Nampak aleesya macam seronok pulak pakai beanie ni..hai, kena kait satu untuk aleesya pulak la lepas ni...:))

5 comments:

  1. waw... sngat cumil.. lpas compem baby galz/ boy dlm pewut ni... mau tmpat beanie hat ni la...
    1 utk baby ~ 1 untuk eisya
    ngeh ngeh ngeh...

    lia, slain dr bunga.. bleh kait aper eak utk ltak kat hat tu? ladybird ble tak?

    ReplyDelete
  2. tq nana!nt bleh la buat sepasang utk eisya dgn baby ye..selain dr bunga bleh gak kait rama2,love,teddy bear,hello kitty...ladybird blum penah try lg.kalau nk,akan kuusahakan..cewah!

    ReplyDelete
  3. wow cntiknye..love the color very much..choco chocooo

    ReplyDelete
  4. kak aisya & aien: tq!sy pun suka jugak kaler tu..(selain dari PINK..hi2;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews