Sunday, October 03, 2010

Cupcake dan love u...

Apa kaitan cupcake dan love u?hehe..takde apa2 kaitan pun...dah tak ada idea nak letak tajuk apa...
Petang tadi, tiba2 angin nak jahit felt datang bertiup sepoi2 bahasa....so, saya pun menyelongkar la balik kain2 felt yang saya beli dulu2..banyak jugak koleksi kain felt saya ni rupanya ye...dah lama saya tak jahit felt. Rindu pulak rasa..haha......dan inilah hasilnya, 2 keychain yang simple je. Cupcake tu saya punya dan yang love u mestilah abah aleesya yang punya!! hihi....Oklah, sampai sini dulu ye...sekejap lagi saya nak siap2 untuk ke jamuan raya kat sekolah ni......


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews