Friday, August 26, 2011

Pastel colour baby beanie

Hi...tinggal 4 hari je lagi nak raya....baju aleesya pun saya tak  jahit lagi ni, kuih raya pun tak bertambah2 lagi nih....(yang handmade lah...yg beli setiap hari bertambah!haha..) baju raya pun tak sempat nak bermanik, bukan salah saya tau...baju raya saya tu yang lambat siap, so tak sempat lah nak bermanik crumble mumble bagi...huh...takpe,takpe, kita aim untuk raya haji pulak ye....;)hi2...
emm.....harap2 semuanya berjalan lancar dan berjaya dibereskan sebelum menjelang hari raya nanti....tahun ni turn hari raya pertama di kampung saya pulak...yeehaa!:D
 Ok, kali ni saya nak tunjukkan baby beanie tempahan dari customer, aida...design ni dipilih oleh aida, pastel colour + 2 bunga kecik......Alhamdulillah, dah pun selamat sampai kepada tuan punya...boleh lah melaram di hari raya nanti ye...:)

4 comments:

  1. Cantik, cantik, cantik! 'Nuff said! Berhati-hati di jalan raya, lia...Selamat Hari Raya!

    ReplyDelete
  2. hi, i mmg berkenan sgt2...dah emel kt mail yahoo u,pls check and reply me ok.tq.

    suraya(0126242949)

    ReplyDelete
  3. memang comel sangat! :)

    manik crumble tu takpe cik lia.. lepas raya pun bleh jahit pelan-pelan.. :)

    ReplyDelete
  4. comelnya topi tuh...love the colour!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews