Saturday, August 20, 2011

Sunshine floppy hat

 "You are my sunshine...........
my only sunshine..........."

Tiba2 je teringat kat lagu ni...hehe...terus saya pun letak tajuk entry hari ni sunshine floppy hat....sebab floppy hat ni warnanya sangat terang memancar2 bak sinar sang suria..ceeeewah!
Warnanya sama macam baby  beanie yang saya buat untuk azian dulu...cuba tengok SINI..ni atas permintaan customer saya, norhaya...
Alhamdulillah, floppy hat ni dah selamat sampai kepada tuannya..dan harap2nya norhaya suka lah dengan topi  ni ye....:)
Oklah, hari ni saya ada banyak benda nak buat...sampai dah tak terbuat rasanya...huhu....takpe,takpe.....saya akan cuba jadi 'SuperMak' hari ni.....hahaha....
Nanti saya post lagi ye mana2 tempahan yang dah siap ye....:)
 "Selamat berhujung minggu!"

10 comments:

  1. Memnag cantiklah, lia!! Sunshiny goodness!

    ReplyDelete
  2. Selam Lia,
    Subhanallah rajinnya Lia. Kak Ayza selalu alert kekemasan mengait dan pemilihan warna projek2 Lia, mmg salute spring!

    Selamat menyambut Shawal buat Lia sekeluarga dari kami semua di sini. Maaf Zahir Batin! *hugs*

    ReplyDelete
  3. cantiknyerrr .....teringin nk try buat brim mcm tu tp x pernah jadik.

    ReplyDelete
  4. Kak Ayza, terima kasih byk@...segan lah saya akak puji mcm tu...hehe

    Salam Aidilfitri juga dari sy dan keluarga di sini....kak Ayza tak balik M'sia ke hari raya nanti?:)

    ReplyDelete
  5. tq nanny!sy pun buat brim tu ikut pattern...ni linknya ye:
    http://www.facebook.com/note.php?note_id=439633125469

    ReplyDelete
  6. alalalalaaaa...canteknya topi sunshine ni...memang berbunga2 hati akak tengok!

    ReplyDelete
  7. tq kak fida!hehe...itulajh akak, mata saya pun dh berbunga2 nak menyiapkan topi ni....;)

    ReplyDelete
  8. memang ceria bak matahari... :)

    geram!!! :)

    ReplyDelete
  9. kalo nak order ni, harga berapa ye?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews