Saturday, September 17, 2011

Salam Lebaran 2011

Salam Idul Fitri buat semua......
Walaupun agak terlewat....tapi masih lagi dalam mood raya kan?:))
Sebenarnya kali ni, rasa tak excited sangat nak buat entry raya lah......sebabnya, kami semua tak ada gambar raya tahun ni! waaaa............:((
Tak tahulah apa yang kelam-kabut sangat di pagi raya tu, saya pun tak tahu....bersiap punya bersiap.....sampai tak sempat nak bergambar, bila tetamu a.k.a budak2 dah mula datang beraya, lagilah tak dan nak bergambar....huhuhu....itulah secebis kisah sedih kami di pagi syawal tahun ni......:(
Yang ada hanyalah gambar anak dara kami yang sorang ni.....
gaya ala2 ayu....he2
tak tahulah apa yang aleesya nak buat tu......
posing bersama zahin (sepupu aleesya)
Tapi takpe, saya dan mr.abah dah plan....kami akan usahakan juga cari masa untuk buat sesi photoshoot raya, oppss silap....post-raya...hahaha.....tungguuu!
Oklah, sekali lagi saya nak ucapkan Salam Lebaran dan tak lupa juga Selamat Hari Malaysia!
Thank U and love U so  much kepada pemilik asal gambar ni, sebab sudi meminjamkan kepada saya...;)

5 comments:

  1. Salam lebaran jugak, lia :) Sweetnye Aleesya tu! Mmg ayu bertudung..bergambar pd hari raya? confirm tk dpt! kena assign sorg jadi jurukamera barulah ada gambar raya!

    ReplyDelete
  2. Thanks kak aisyah!betul tu...pg raya selalu kelam-kabut..last2 mmg xdpt lah nk bergambar...tahun depan nak kena ambil gmbr pra-raya..he2

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya cik lia sekeluarga.. xper.. bergambar selepas raya pun best gak.. bleh mekap btol2.. :D

    ReplyDelete
  4. Selamat hari Raya lia..so sweet Aleesya..hehehe

    ReplyDelete
  5. salam kenal....

    Comel sngat Aleesya pakai tudung tu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews