Sunday, August 14, 2011

Sunshine Award from Kak Aisyah

 Salam sayang kepada anda semua...
Hari ni dah nak masuk 14 hari kita berpuasa...sekejap je rasa kan? macam baru je lagi puasa....tup-tup, lagi 2 minggu dah nak raya.....kuih raya tak buat lagi ni!huh...bila la start ni...tunggu ada mood dulu lah....hihi....:P

Hari ni mood nak berblog dulu ye...aleesya dengan abahnya tengah tido lagi tu....so, dapatlah saya berentry dengan aman dan sentosa....lalalalala.....
Di pagi ahad yang indah ni, sebenarnya saya nak ucap banyak2 terima kasih pada kak aisyah yang sudi memberi award ni kepada saya.....tq so much!
Ok, dan ini tugasan yang perlu saya buat....serba sedikit tentang diri saya;
  • suka mencuba sesuatu yang baru, cth: cuba pattern baru!he2....
  •  sukakan kesempurnaan.....cth: kalau mengait, saya akan buka semula apa yang saya kait tu, walaupun dah banyak! kalau saya rasa tak cantik....dan kait semula sampai puas hati....
  • suka masak makan mee...
  • suka makan kuih/biskut yang comel2...
  • geli pada binatang yang lembik2 dan suka hisap darah....eiii....cuba teka apa?
  • suka shopping!!
  • seorang yang pemalu tapi mudah mesra....??!!hahah...tak tahulah betul ke tak ni...;)
Oklah....rasanya cukup lah setakat tu je....nanti kalau nak citer semua, boring pulak kan?
Dengan ini saya nak anugerahkan pula award ni kepada rakan2 blogger a.k.a crafter yang lain......iaitu:
  1. ila
  2. ainaa
  3. amani
  4. halizda
  5. zara
Jemputlah mengambil award ni ye....:))

5 comments:

  1. hi..blog walking..come and visit my blog..http://lindamajid@blogspot.com

    ReplyDelete
  2. tq kak lia:-)
    nanti saya letak di blog juga ya..

    ReplyDelete
  3. thank you lia...huhu lambatnya cik ainaa ni kan...ari ni baru sempat nak blogwalking... :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews