Tuesday, August 09, 2011

Happy Birthday Aleesya....yang ke 3 tahun....

*entry khas untuk anak mama aleesya...* 
Happy Birthday Aleesya! Buah hati mama dan abah....
Tahun ni birthday aleesya jatuh pada bulan puasa...so, mama tak sempat nak plan apa2 untuk aleesya...sebab sibuk dengan benda lain...sibuk siapkan tempahan mengait, sibuk buat persiapan nak raya...(amboih, cepatnya nak raya....hihi....) sibuk macam2....kesian kat aleesya.....kalau tahun lepas, mama siap ambik CRK sebab nak masak2 untuk birthday party aleesya....tapi tahun ni........................................................................
mama dengan abah bawa aleesya pergi makan kat 
PIZZA HUT!!  jer
Yeay!! aleesya kan suka makan spaghetti kat pizza hut...

So, hari ni kami bertiga berbuka puasa di PIZZA HUT temerloh.....makan spaghetti, lasagna, chicken wing dan of course la pizza kan....hehe....ok la tu kan, aleesya? yang penting kita semua happy! kan?
Tapi dalam kereta tadi,on the way nak balik, aleesya ngamuk2, nak itu, nak ini.....rupa2nya........nak TIDO!....
sampailah balik rumah, dan sampailah sekarang ni, aleesya tido.....(sebab tu mama boleh buat entry ni dengan jayanya.....heheh)
Oklah, jom kita flash back balik masa aleesya kecik2 dulu nak tak?bukan apa, rasa macam baru je lagi aleesya dilahirkan....sedar-sedar dah 3 tahun rupanya....dah besar anak mama ni rupanya....patut lah mama dah tak larat nak dukung....hihi...
ni lah aleesya masa zaman baby dulu2....

4 comments:

  1. Apy bufday aleesya...ooo buka kat pizza ye..? .kitaorg pon tadi....tp tapau jekkk hehehe...xpe nt raya leh sambut semula belated bufday...

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday Aleesya...moga jadi anak yang solehah...

    sebaya la ngan ain... :D

    ReplyDelete
  3. Selamat hari lahir Aleesya sayang.. semoga membesar sebagai anak yang solehah.. :)

    ReplyDelete
  4. tima kacih auntie2 semua! saaaayang semua...mmuah!! -aleesya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews