Wednesday, August 17, 2011

Green tissue box cover

Tadi, masa tengah 'membelek-belek' fail2 kat laptop saya ni, terjumpa lah gambar sarung kotak tisu kaler hijau ni...rupanya saya dah terlupa nak entrykan hasil kaitan saya ni..emm, dah lama siap sarung kotak tisu ni, sebelum bulan puasa lagi...tempahan dari kak niza, cikgu sekolah saya...

Sebenarnya ada lagi beberapa projek/tempahan customer yang saya dah siapkan tapi belum berkesempatan nak share dengan anda semua....maklumlah, saya sekarang ni kan nak kena berebut dengan aleesya dulu baru boleh berblog....adoii....sekarang ni aleesya tengah kusyuk 'baca' buku....dia tak sedar saya buka laptop....hihi.....syhhhhhhh....jangan bising2 ye, nanti aleesya dengar....habislah....tak publish pulak la entry saya ni nanti...heheh...:P

Ok,ok, jom tengok gambar pulak....
nampak macam kek pandan je kaler hijau macam ni kan?he2....:
Thank you so much kak niza ye, sebab sudi menempah dengan saya...(sorila lambat sikit buat entry....he2 :)

4 comments:

  1. Cantik! Lia post byk2 lah gambar projek2 yg lia dah buat..tk puas tengok satu je :p

    ReplyDelete
  2. tq kak aisyah!saya ni jenis satu entry,satu tajuk..tu yg x boleh nak post byk2 tu..heheh....:D

    ReplyDelete
  3. cantiknyer!!! bunga 2 kuntum tu memang menyerikan betul! :)

    kena tunggu aleesya tidur la ek baru boleh main lap top.. hehe.. ;)

    ReplyDelete
  4. thanks zila! macam tu la selalunya...tgu dia tido barula boleh berblog dgn aman...hi2

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews