Thursday, April 14, 2011

Topi earflap Bob Marley

 Minggu ni saya dah pergi sekolah.....sebab cuti 'special' saya dah abis...dan saya pun dah semakin sihat dan bersemangat!heheh...
Dan atas semangat itulah, saya telah berjaya membuat entry pada malam ni...:D
Kali ni saya nak tunjuk kat anda semua earflap hat terbaru yang dah saya siapkan...earflap ni menggunakan warna tema Bob Marley....siapa Bob Marley tu?hehe...saya pun tak tahu sebenarnya....tapi, setelah membuat sedikit research di internet ni...(cewah....) akhirnya, barulah saya tahu yang Bob Marley ni sebenarnya adalah seorang penyanyi dan pemuzik terkemuka yang berasal dari Jamaica sekitar tahun 1963-1981.(tak pasal2 saya buat research pasal bob marley pulak dah....;)
Ini semua gara2 order dari kawan saya,Yna. Dia order dengan saya earflap hat ni, dan nak kaler Bob Marley....mula2 konfius juga....rupa2nya kaler bob marley tu, kaler hijau, kuning dan merah...hehe...ok,jom layan gambar pulak.....

15 comments:

  1. Syukur, lia dah sihat...cantik topi tu! Selain dr dipanggil topi Bob Marley ia dipanggil 'Rasta'. Rasta adalah agama yg beliau mulakan. Tk tau pulak akak camna agama ni :p

    ReplyDelete
  2. cantiknya kak Lia.. alhamdulillah kak Lia dah sihat :)
    Take care ok!

    ReplyDelete
  3. cantik le lia.. alhamdulillah Lia dah siap. mmg famous giler ms zamn2 saya sekolah dulu. habis di contengnya dinding dengan nama 'bob marley'.

    ReplyDelete
  4. thanks kak aisyah!alhamdulillah,dh semakin sihat..:)
    oh,rasta tu topi bob marley la ye?biasa dgr tp xtahu pulak benda yang sama rupanya..nice info!

    ery, tq!

    halidza, thanks..oh, famous ye bob marley ni di M'sia?hehe...sy la yg tak mengikuti perkembangan masa tu..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah lia sihat...wahhh ceria betul top tu..mcm kaler ais krim traffic light kan..lawaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  6. kak fidah,oklah,dh sihat..hehe..a'ah kan,mcm aiskrim traffic light..emm yummy!

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah dah sihat pon...cantik topi tu lia...ceria sungguh... :D

    ReplyDelete
  8. tq ainaa, ceria jugak warna bob marley ni kan? :)

    ReplyDelete
  9. cantiknya...boleh tempah ke kak??? nak sebiji mcm nie..

    ReplyDelete
  10. cujen, kalau nak tempah boleh email kat akak ye...tq!

    ReplyDelete
  11. akak...saya follow belog akak kalu sudi singgah le kt belog saya jugak ye..suka ngan crochet tuh..

    ReplyDelete
  12. cute.. :D

    bob marley mesti bangga tgk hasil topi ni.. hehe.. ;)

    ReplyDelete
  13. thanks fieza..akak pun dh follow blog awak...:)

    zila, tq!hihi..xtahulah bob marley bangga ke tak..orgnya pun dah takde..kalau tak bleh gak hantar email kat dia!haha..:D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews