Friday, January 14, 2011

Selimut dan felt

Selimut dan felt? aha...kali ni saya jahit felt kat atas selimut...first time buat ni tau, atas permintaan arina. Dia tanya kat saya, boleh jahit felt kat selimut tak?Saya kata saya tak pernah buat...tapi, apa salahnya kalau saya cuba, betul tak?best jugak sekali-sekala buat sesuatu yang mencabar ni kan?hehe...dan hasilnya, ni lah dia.....design ni arina yang attach kat saya. So, saya hanya "menyalinnya" semula dalam bentuk felt..haa, dan yang bestnya selimut ni nak dihadiahkan kepada someone special kan arina?heheh...:)

14 comments:

  1. salam mama..nak jugak cm ni..berapa ea akak cas??sangat unik..bleh wat utk gift valentine.. :)

    ReplyDelete
  2. sweetnyer...and the stitches soo neat..

    ReplyDelete
  3. thank you akak....nampak cantik sangat...nnt nak buat lg la utk sendiri pulak ;)

    ReplyDelete
  4. enemylover; tq!nt email akak ye...

    MyBotanG;tq sue..lama xnampak?heheh..

    arina;tq arina sudi order dgn akak..nt kalau dah sampai bgtau ye...

    eRiNsZ; thanks nana..first time jahit felt kat selimut ni..nasib baik jadi..hehe:)

    ReplyDelete
  5. hye lia...

    cantik bangat..heheheh
    kalau wat kat selimut budak pun comelll:)

    ReplyDelete
  6. ila: tima kasih kembali..hehe...buat la satu kat selimut adam..

    akubiomed: tq!:)

    ReplyDelete
  7. cantiknya...
    pernah terfikir nak buat tapi tak terbuat2. Ni yang jeles ni... hihihi...

    ReplyDelete
  8. http://arinaaris.blogspot.com/2011/01/mamaleesyahome-did-miracle-for-me.html

    thank u kak ;)

    ReplyDelete
  9. aida; cuba la terbuat pulak..mesti cantik...hehe

    arina; thanks for the entry...huhu..terharu..

    ReplyDelete
  10. Cantiknya Lia..! Geram tengok, cute sangat sangat! :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews