Sunday, August 01, 2010

Cik Putih dan Cik Purple

Headband lagi....kali ni saya buat 2 headband.Yang putih bersih tu tempahan dari kak Anita,dan yang sweet purple tu tempahan dari saya sendiri.hiks..
Lepas saya siapkan headband untuk kak Anita,terasa macam nak buat untuk Aleesya pulak...punyalah excited nak siapkan...kait..kait..kait.. siap! Tapi malangnya, bila nak try kat Aleesya pakai,dia langsung tak mahu!huhu...sedih mama....penat je kait tau! tapi takpe,mama akan terus berusaha sampailah Aleesya nak pakai...boleh gitu...haha
Oklah, jap lagi saya nak siapkan baju kurung Aleesya yang dah separuh jalan tu...(untuk raya...:)
To all viewers, happy SUNDAY! yeah!!

6 comments:

  1. comel..comel...

    nnt bila dah bersedia, nak suh Lia ajar mengaitlah pulak...
    hehehhhe
    tabik springlah kat org yg pandai mengait ni...:)

    ReplyDelete
  2. wah wah wah... comey..hehe.. Aleesya tgh nak ambil mood tu..hehe..esok lusa sure die pakai :D

    ReplyDelete
  3. lia..jeles kat awak!! pandainya awak mengait. saya suka gak ngait ni tp x reti. comey giler smua yg awak buat tu!!

    ReplyDelete
  4. Ila; thanks..nak belajar mengait pulak ke?meh la dtg umah..hehe
    ezyane; itulah,mencabar sungguh nak suruh Aleesya pakai headband ni..last2 mama dia jelah yg pakai..:
    Aisyah;tq!*hugs*
    aimila; tq,tq..kat youtube banyak video2 pasal crochet ni..try la mengait,nt boleh join the club!heheh

    ReplyDelete
  5. Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews