Wednesday, August 25, 2010

Crochet Flowerssss


 "...bunga-bunga matahari...
harum mekar di taman hati..."

Ingat tak lagu ni dulu2?hehe..tak ingat pun takpe,sebab entry saya kali ni tak ada kaitan pun dengan lagu ni..
Sebenarnya saya baru je siapkan bunga2 crochet yang colourful ni..ada 25 biji semuanya,tempahan daripada Ila.Esok baru nak pos kat tuan punya.Kalau nak tahu,Ila ni kawan saya masa kat UKM dulu.Dah lama tak jumpa dia,tak sangka pulak boleh terjumpa di alam maya ni..hehe..
Oklah,harap2nya Ila berpuas hati la dengan hasilnya ni....(kalau tak puas hati,bagitau kat aku cepat2 ye..;-)
 So,kalau ada yang berminat nak order bolehlah email saya....tapi lepas raya la ye..

3 comments:

  1. HYe lia...hehhehe
    mestilah suka...x sabar lagi nak dapat..hehhehe
    tqvm...lenkali aku order lagi...:)

    ReplyDelete
  2. Cantiklah,lia!! Dah order benang ari tu?

    ReplyDelete
  3. tq ila!he2..sabar ye..risau gak aku ni takut ko tak suka..

    Aisya; tq sis!!dh order dh,maybe hari ni sampai..nt boleh la saya post projek yg terbaru..:D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews