Friday, April 29, 2011

Baby beanie with two flowers

Dalam pada keasyikkan menonton perkahwinan diraja Britain, Putera William dan Kate ni, sempatlah saya halakan jari-jemari mulus ni ke keyboard untuk menaip entry ni....wahh..ayat pun dah berbunga2 juga nih...mentang2 lah tengah tengok anak raja kahwin.....heheh
Ok, straight to the point.......kali ni saya nak tunjuk kat anda semua baby beanie kaler krim yang ditempah oleh azian...beanie ni saya dah pos minggu lepas lagi, baru hari ni berjaya dientrykan...sorilah azian ye....
Tak ada idea lah nak tulis.....jom layan gambar jelah....



11 comments:

  1. Comelnye!! Suke kaler2 tu! Best kan tengok Royal Wedding tu??

    ReplyDelete
  2. thanks kak aisyah!best!suka sgt tgk dua2 sama cantik sama padan...terawang2an je rasa bila tgk!hahaha...:D

    ReplyDelete
  3. cantik le Lia combinasi warna.. mungkin sbb mata saya nie asyik buat yg warna pink aje kot.

    ReplyDelete
  4. halizda, sekali-sekala tgk warna lain ni, ok jg kan?(sy pun biasanya asik buat kaler pink je..hi2)

    lovestitch; tqvm!:)

    ReplyDelete
  5. Comelnya bungaa!! :D Suka tengok colour combination. Patung pun comel kak Lia!

    ReplyDelete
  6. thanks ery!bunga tu sama je dgn pattern akak yg sebelum ni, cuma akak besarkan sikit saiznya..dan patung tu kredit to aleesya sbb bg pinjam...heheh

    ReplyDelete
  7. Memang suka! Saya suka bunga besar macam ni.. nampak sangat menyerlah. O patung aleesya rupanya :) hihi cute!

    ReplyDelete
  8. cantek la sangat!!!! suka ngan bunga tuu!!!!!!!

    ReplyDelete
  9. alahai.. comelnyer.. warna memang berseri.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews