Saturday, April 30, 2011

Cute baby booties

 Jarang2 je tengok mamaleesya keluarkan produk baby booties ni kan?(produk la konon2...kih2..;)
Selalunya asyik buat beanie dan headband je...so kali ni bolehlah tengok baby booties yang julung2 kali dihasilkan ni...cewah...ini adalah tempahan my cousin, kak ida..untuk super cute baby aimi!
Booties ni saya tak ikut mana2 pattern pun, main hentam kromo je...hanya berpandukan pada gambar yang dihantar oleh kak ida....so, sudah pastilah ada senget-benget disana -sini...almaklumlah pattern sendiri kan...hehe..
gabungan kaler krim dan coklat, ditambah dgn sepasang rama2...cute tak?..(^_^)
yg ni pulak sepasang dgn headband...satu kaler je, simple....
Ok,that's all.....sebenarnya hari ni saya tengah bersiap2 nak balik ke kampung ni...minggu ni cuti 3 hari, sempena hari pekerja..so, kepada semua pekerja2 di Malaysia, HAPPY LABOUR DAY! see u guys...babai.....:)

12 comments:

  1. So cute! Akak sekali je buat booties tu pun 3 kali buat yg kedua baru sama saiz! Pas tu tak buat2 dah. Give up! Kira lia terer lah boleh buat tanpa paten :p Selamat bercuti! Akak ni tak de cuti..keje 24/7 365 days!

    ReplyDelete
  2. kak aisyah,sy pun 2,3 kali try jugak tu...buat2, xjd, bukak balik..akhirnya jadi lah jugak walaupun senget2..he2..
    eh, housewife pun profesion jugak akak..sekali-sekala minta lah cuti dgn big boss!haha..

    ReplyDelete
  3. terer tuh lia..dah buat tak ikut pattern..

    ReplyDelete
  4. Salam Lia,
    Comelnya Liaaa... Kak Ayza suka dgn kombinasi warna yg Lia pilih, lembut dan sesuai untuk baby. Sgt kreatif! Love it! ;)

    ReplyDelete
  5. zaza,terer apanyer, 2,3 kali buka balik baru jadi..benang pun dah nak lunyai dah...hehe

    thanks kak Ayza!pilihan warna ni atas permintaan customer sebenarnya, saya hanya pilih warna benang je...hihi...:)

    ReplyDelete
  6. memang comel.. pattern sendiri pun dah secanggih ini.. sangat kagum!

    saya suka semua!!!

    ReplyDelete
  7. tq rodiah!hasil crochet awk pun comel2 jugak...:)

    zila;pattern sendiri,tp tgk gmbar utk rujukan..he2...kalau tgk betul2, byk jugak yg nk kena baiki lg tu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews