Saturday, April 09, 2011

Cute baby shirred top

 Nak update sikit pasal sewing project la pulak...cute baby shirred top...cute ke?hahah...apa2 yang berkaitan dengan baby mestilah cute kan? Shirred top ni saya jahit sebelum saya diserang chicken pox hari tu...tempahan wany untuk anak sedaranya balkis.Tak pasti pulak saya berapa umurnya balkis ni, tapi rasanya belum sampai setahun lagi....
Syok tau jahit shirred top ni....sukaa sangat tengok bila kedut2 tu dah jadi banyak..comel je...fabrik yang saya gunakan kali ni ada corak strawberry kecik2...very cute!tapi kali ni takde gambar model la ye...sebab aleesya nak tolong pakai pun, tak padan....kecik....
Ok,harap2nya wany dan balkis suka la dengan hasil tangan mamaleesya ni ye...

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews