Tuesday, January 22, 2013

Pinky minky headband dan hairclip

Salam sayang buat pembaca2 blog sekalian...
Tengah buat apa tu? mestilah tengah baca blog ni kan? haha...
Kepada yang sedang bekerja saat ini, cewah.....kerja rajin2 ye...jangan jeles dengan saya yang tengah berfoya2 kat rumah ni...kih3...masih lagi dalam usaha nak menghabiskan sisa2 cuti yang ada ni...(minggu depan dah nak masuk keje...) huhu...tak rela nak berpisah dengan adik Mueez lepas ni.... yelah, dah dekat 3 bulan dah dok berkepit dengan mama je...ni pun sebelah tangan pegang adik mueez yang tengah 'mengempeng', sebelah lagi ni dok tekan2 keyboard nak buat entree....haa, multi-tasking tak saya ni......kukukui;)

Oklah, hari  ni saya nak tunjuk sikit headband dan hairclip yang baru je siap ni haa...fresh from oven lagi.....
Kalernya biasalah pinky minky gituuu...kedua2 ni request dari Umi Adriana...rakan di fb saya. Dia minta saya buatkan headband dan hairclip ni untuk anaknya...so, rasanya tak lama sangat nak siapkan dua2 ni.........kait, kait, kait.......dan tadaaaaa.....inilah hasilnya.....:)

Ok, sampai sini dulu ye....banyak lagi kerja rumah yang menanti saya ni...haih, duduk kat rumah pun busy jugak tau.....:))

6 comments:

  1. Mekasih wat kan klip nie...comey sesangat. X sabar tunggu sampai, nanti blh tempah lg...
    Tumpang tag kat FB erk...

    ReplyDelete
  2. dah nak masuk keje dah?? cepat sungguh masa berlalu...
    duduk rumah mmg busy kan.. sedar2 jer dah petang.. huuhuu

    cantik set pink tu.. adik muezz ni memang sporting tau! hehehe

    ReplyDelete
  3. thanks umi sudi order!sabar ye...he2

    ReplyDelete
  4. zila, salah tgk kalendar daa...2mgu lagi baru msuk balik keje...hahaha..itulah nervous sgt nk keje balik ni,smpai tersilap tgk..
    setakat ni adik mueez mmg sporting lagi,bg mama dia berblog..xtau lah nanti2 kan...heheh..

    ReplyDelete
  5. kak lia...

    cantik pinky minky set itu...

    akak dah nak habis cuti, ain ni baru nak star cuti bersalin dan berpantang...seramnya...

    ReplyDelete
  6. therosputih; thanks ain..:)

    tak bestnya dah nk abis cuti! huhu..
    takpe ain, insyaAllah semuanya ok..jgn lupa bgtau kalau dh bersalin nt ye...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews