Thursday, January 03, 2013

Crochet cutey ice-cream

 
Kalau post yanng lepas kita citer pasal cupcake, kali ni pulak nak citer pasal aiskrim! emm, sedapnya! 
Tapi tak boleh makan lagi sekarang...masih lagi pantang benda2 berais ni... (tengok lah sampai bila boleh bertahan...heheh..;)
Dah lah sekarang ni asyik mood nak makan je...sampai mengait pun, cari pattern2 makanan je...huhu...tapi takpelah, mengait benda2 makan ni tak menambahkan kalori kan.........ahaks...;)
Ok, jom kita menjamu selera mata dengan aiskrim saya ni ye...ada 3 perisa semuanya, vanilla, strawberry dan blueberry bersalut chocolate rice.....aww, menggoda sungguh la aiskrim2 ni! kih3...:D

Sape nak pattern aiskrim yang cute ni boleh tengok sini ok...
 

Thanks nini yang sudi share pattern ni kat blog dia...:)

6 comments:

  1. comey..eskem...err...nk wt tempahan kopiah kait boleh ke? untuk raye ehehehe nk tempah 3. ZAHIN, ADAM, AZIM...nt org bagi ukuran kepala

    ReplyDelete
  2. hihi...ini dah kes kempunan tahap gaban dah ni...sampai cenggitu sekali dah...pasni apa plak akak...kekeke

    ReplyDelete
  3. tq RM!nak tempah?he2...nt kita bincang kt luar blog ye...;)

    ReplyDelete
  4. ain; kempunan+mengidam dh ni...hahaha...lps ni kena tunggu ye..byk dh kt dlm kepala ni..:))

    ReplyDelete
  5. Aiseh comel sungguh! Kat sini pernah jumpa hasil crocet camni la untuk mainan budak-budak perempuan, tapi barang-barang pasar macam lobak, sawi dll pastu siap dengan bakul yang dikait jugak. So konon-kononnya macam main pondok2 la pegi pasar beli sayur. Lepas ni bole la lia buat set pegi pasar beli aiskrim ke, kek ke pulak... :)

    ReplyDelete
  6. nak eskrem jugak... saya tak pantang dah.. hihihi... :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews