Friday, May 06, 2011

Pinky Floppy Hat

Yesss! hari ni dah jumaat...that's mean esok hari sabtu, and then hari ahad....kenapa ye?cuti lah!! hehe....saja gembira pulak tiba2 sebab dapat berehat di hujung minggu...;)
Hari ni saya nak tunjuk kat anda semua pinky floppy hat yang dah saya siapkan minggu lepas..tempahan yang sama dari kak ida, sepupu saya.....(tempahan cute baby booties tu...)
First time saya buat floppy hat ni, actually sama je macam kita buat sunhat, cuma bezanya kita lipatkan brim ke atas dan letak bunga...dan.....siappp....simple je, semua kaler pink...bunga je tambah kaler purple sikit...
Gambar kali ni pun tak ada model nak gayakan, sebab topi ni saiz baby, model yang ada yang dah jadi baby besaq!hihi...oklah, jom tengok gambar....:)


Nak pattern?Klik sini ye..pattern1, pattern2
Ok, selamat berhujung minggu! :D

7 comments:

  1. nomeinye model! n the hat too:-)

    ReplyDelete
  2. Very cute! Love the colors, too!

    ReplyDelete
  3. thank you ladies!for your lovely and sweet words!(^_^)

    ReplyDelete
  4. alamak lia!!! jatuh cinta ngan topi ni..kaler pink la pulak tuuuuu!!!! lovely lia!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews