Wednesday, June 08, 2011

Saya dah balik......

Hi semua............ saya dah balik!!
Rindunya  kat blog mamaleesya ni...lebih kurang 3 minggu saya tak berblog...dah tak tahu macam mana nak buat entry baru...haha...oklah, untuk pengetahuan semua saya baru je balik dari bercuti...kat mana ye?hehe....nanti2 la citer ye.......nak tahu jugak ke? haa, tengok gambar kat bawah ni....ce teka.....ce teka...
Oklah, ni entry pemanas je..macam "warming up" la orang kata kan....hihi....yelah, dah lama tinggal blog..kena start balik slow2.......
Nantikan projek2 tertangguh terbaru mamaleesya esok ye... ;)

5 comments:

  1. Alhamdulillah, Selamat kembali kak Lia :)

    Waaahh bestnya pergi bercuti xD! Rasanya.. mesti kat mana-mana Pulau.. Pulau Langkawi tak kak? hihi..

    Akan ditunggu project2 kak Lia :D

    Happy Crocheting kak!

    ReplyDelete
  2. wahh...selamat pulang kak Lia:-)

    ReplyDelete
  3. thanks ery & amani! sekali-sekala pergi bercuti utk rehatkan minda...he2..sebenarnya akak pergi ke Pulau Pangkor ni..;)

    ReplyDelete
  4. ala.. baru nak teka.. haha..

    Pangkor ek.. round island ek tu?
    best..best.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. zila, nasib baik ni bukan teka-teki giveaway...kalau tak mesti dah menang!hehe...a'ah, ni naik bot nk ke round island tu...memang best sgt!!:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews