Sunday, June 19, 2011

Handphone case for my sis...

Huh...saya kini dilanda penyakit M (malas) ditambah lagi dengan penyakit P (penat)....malas nak update blog dan juga penat menyiapkan kerja2 sekolah...ye, kerja sekolah.....haa, ingat budak2 je ke ada kerja sekolah?ermm, cikgu pun ada juga tau...cuti 2 minggu budak2 merdeka sebab baru lepas exam....cikgu2 pulak bertungkus-lumus menanda kertas...(walaupun sebenarnya menanda kertas 2 hari sebelum buka sekolah..huhu..)
And now, semuanya dah setel....legaaa...
Harap2 penyakit M saya tu cepat2 lah sembuh.....sebab banyak lagi order2 customer yang tengah pending ni...ada yang tinggal nak kemaskan benang2 lebih je lagi...tapi, kalau anda nak tahu, part nilah yang paling saya malas.....tak tahulah kenapa, bila sampai je part nak susup2 benang yang lebih tu...ada jelah penyakit M ni datang...haih, tak elok untuk kesihatan nih....:-\
Ok, dah lah dengar saya mengomel...jom kita tengok handphone case yang saya kaitkan untuk kakak saya ni.... dia tak suka bunga2, so saya just letakkan sekor ladybird bertemankan selai daun...siapp....;)
 Nak tahu tak? handphone case ni mengambil masa 5 bulan untuk disiapkan! haha...sempoi macam ni pun ambik masa 5 bulan ke?....bukan sebab susah sangat nak buat, tapi sebab tangguh2 punya pasal...sori la cik puan Rohani ye...hehe...



3 comments:

  1. Cantik! Biasalah tu, lia...penyakit m & p tu selalu datang. Kita kena kuatkan semangat je :p

    ReplyDelete
  2. What a cute little home for the phone =)
    Siv

    ReplyDelete
  3. thanks kak aisyah!emm,betul la tu kak..bila badab penat, otomatik akan rasa malas...huhu

    tq siv!:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews