Thursday, June 09, 2011

Ruffles hat untuk adik dan kakak

Hi.......kembali bersiaran.........;)
Seperti yang dijanjikan semalam, hari ni saya nak tunjukkan projek2 mengait saya yang tertangguh untuk di'entry'kan..yelah,sebelum cuti sekolah hari tu saya agak sibuk dan kelam-kabut sikit dengan budak2 sekolah tengah exam, nak packing barang2 untuk bercuti dan balik kampung lagi......so, ada beberapa order customer yang dah siap tapi tak sempat nak publish.....
Dan salah satunya adalah order dari kak niza ni, sepasang ruffles hat untuk adik dan kakak..dan juga headband...
nanti bolehlah kakak dan adik melaram dgn topi sedondon ni...

Dan yang ni pulak headband untuk si adik, flower headband dan bow headband...
Oklah, that's all for today....next time saya share lagi hasil kerjatangan mamaleesya yang lain pulak ye...:)

10 comments:

  1. Selam Lia,
    Cantiknya crochet roses Lia.. Sweeeeet! As always, love your handmade works!

    ReplyDelete
  2. w.salam kak Ayza, thanks!:D

    ReplyDelete
  3. Alamak! Cantiknye topi2 tu, lia!! Suke x3!

    ReplyDelete
  4. hi kak aisyah, tq!rindunya kat akak!he2..akak dh balik ke semenanjung ke?

    ReplyDelete
  5. Cantiknya kak Lia :) Suka dgn semua warnanya!
    Saya suka bunga-bunga kak Lia. selalu nampak comel :)

    ReplyDelete
  6. adusss canteknyaaaaaaaa...geram tengok topi and kaler pinkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum..

    sgt2 tergoda dgn topi itu....

    amaik order tak?..hehehe..

    igt nak order satu 4 my doter..berapa harga nye ye?..

    memang tak boleh tido lah i mlm ni..igt kat topi itu...erm...

    ReplyDelete
  8. ery, izyan & kak fidah, tq!
    ery,bila bunga warna pink memang akan nampak comel, betul tak kak fidah?hehe...

    ReplyDelete
  9. w.salam mama,
    thanks sudi menjengah ke blog saya..:)boleh je kalau nk order,nt email saya ye...baru boleh tido lena lepas ni...haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews