Tuesday, February 08, 2011

Parcel dari Turki

Petang tadi, waktu balik dari sekolah, tiba-tiba saya ternampak satu bungkusan putih terdampar kat depan rumah...lalu saya pun dengan penuh tanda tanya mengambil bungkusan misteri itu.....jeng...jeng...jeng...
 Tengok alamat pengirim, dari Turki...aaaaahhh!!! sukanya!! benang yang saya order dengan Kak Ayza dulu dah sampai rupanya...saya ingatkan lambat lagi..tak sangka pulak dah sampai hari ni..

Nak tengok tak macam mana rupa benang2 turki ni?
Sebenarnya saya order 3  jenis benang, tapi lagi satu akan dipos kemudian disebabkan masalah warna yang tiada dalam stok. So, dua jenis benang ni, yang putih tu baby yarn dan yang kaler rose pink tu benang soft merino...cantik sangat benang2 ni dan lembut je...

 Tak tahulah lagi nak buat apa dengan benang2 ni semua...saje je test dulu ni...almaklum lah nak try jarum baru...hahah...tak abih lagi excited ni...hihi...
Oklah, kalau ada yang nak order juga benang2 dari turki ni boleh lah melawat ke benangkait.com dan berhubung dengan Kak Ayza ye..(servis memang tip top..best!)
Ok, nak tido dah...gudnite semua!


3 comments:

  1. Seronoknye.lia!!! Akak pun ada order 3 jenis benang tp tk sampai lg...dah risau dah ni. Biasanye 9-10 hari dah sampai. Ni dah 2 minggu. Tk pe..tiap2 hari akak gi pos ofis, cek :p Ni lah masalah duk kat pulau. Surat2 ikut suka org nk hantar bila2, masuk @ keluar. Ok, good nite!

    ReplyDelete
  2. bestnyer!!!
    suka tgk benang putih tu.. :D]cantik..

    ReplyDelete
  3. kak Aisyah: oo,akak ada order jugak ye?patutnya dah sampai kalau dah 2 minggu..sabar ye,mungkin ada la tu tersekat kat mana2..(tak tahu plak akak dok kat pulau rupanya..hihi;)

    MamaDaniel: memang cantik dan soft je kaler dia..sesuai utk buat baby item..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Total Pageviews